Een kleine selectie van ons aanbod in de winkel.....

Designlampen

Betonvazen

Geurkaarsen - Diffusors

 Groot aanbod aan geuren en kleuren.

Locherber

Locherber

Jody Lo

Jody Lo

Locherber

Locherber

Jody Lo

Jody Lo

Elke kaars van de Jody Lo-collectie wordt ambachtelijk gemaakt in België. Ze verspreidt betoverende, rustgevende en sensuele geuren in combinatie met een subtiel kleurenspel. Geen industrialisering bij Jody Lo! Het merk kiest voor de traditie van glas en houdt zich aan hedendaags design. De vazen worden met een blaaspijp geblazen en koud afgesneden. De erkende excellentie van Jody Lo zorgt ervoor dat ze kan samenwerken met de beste parfumeurs van Grasse en Milaan. Een concept bedoeld om te voldoen aan de hoge eisen van een upmarket cliënteel, trouw aan deze vluchtige, maar levendige voorwerpen. Jody Lo is er in geslaagd om de bestaande wereld van de luxe-kaars te verrijken met haar kwaliteit en creativiteit. Dit is dan ook een uniek en waardevol geschenk om zichzelf te verwennen voor echte momenten van visuele en olfactieve gratie.

Tips:

  • Knip de wieken telkens voor het branden zodat ze niet langer zijn dan 1 cm.
  • Bij het branden van de kaars voor de eerste maal, laat ze branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Dit zal vermijden dat de kaars uitgehold wordt.
  • Donkere rook na enkele uren branden betekent dat de wieken te lang zijn en dat de kaars gedoofd moet worden.
  • Vijf minuten na het doven van de kaars en voor de was terug volldig vast wordt, breng de wieken terug naar hun originele en verticale positie.
  • Brand de laatste centimeters was niet op om te vermijden dat de wieken gaan plat liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden.
  • Doof de kaars als de smeltplas een hoogte bereikt van 2 cm.

OPGELET: een wiek die bij het glas brandt kan het glas doen breken.

ACCESSOIRES

Jules Wabbes schalen in marmer.

VERLICHTING

.... en pottery

Deel deze pagina